Tıbbi İstiridye Mantarı Ve Kanser ve Kolesterol

Tıbbi İstiridye Mantarı Ve Kanser ve Kolesterol

#Çevreye yardım etmenin yanı sıra istiridye mantarları da vücudunuza yardımcı olabiliyorlar.
#Şimdiye kadar kolesterol düzeyleri ve kanser üzerinde en umut verici etkiye sahip görünüyorlar.

tibbi-istiridye-mantari-ve-kanser-ve-kolesterol
tibbi-istiridye-mantari-ve-kanser-ve-kolesterol

#istiridye mantarları istiridye doğal olarak statin denilen bileşikleri üretir.
#Statin ilaçları, karaciğerdeki reseptörleri uyararak kolesterolü vücuttan uzaklaştırmak suretiyle kötü kolesterolü LDL azaltır.

#Çalışmalar, Pleurotus ostreatus tüketmek ile kolesterol seviyelerinin düşürülmesi arasında bir bağlantı olduğunu göstermiştir.
ürettikleri statinler nedeniyle hiç şüphesiz. İnşallah gelecekteki araştırmalar, bu etkileri elde etmek için tam olarak ne kadar yedeceğini ortaya çıkaracaktır.

#Kansere gelince, araştırma istiridye polisakkaritlerden olası bir anti-tümör etkisi göstermektedir. Bir polisakarit, daha küçük şeker moleküllerinden oluşan kompleks bir karbonhidrattır.
#Beta-D-glukanlar olarak bilinen spesifik polisakaritlerin, bağışıklık sistemini kansere karşı savaşmak için uyardığından şüphelenilir. İstiridye mantarlarından izole edilen beta-D-glukan, plöuran olarak adlandırılır .
#Plevuranın kanser tedavisi üzerindeki etkilerine ilişkin çalışmalar devam etmektedir. Sonunda meşru bir insan denemesine bağlanmak istiyorum, çünkü şu ana kadar bulduğum herkes laboratuvar hayvanlarını kullandı.

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın